Blijf comfortabel droog

Hoewel we gewend zijn aan de occasionele regenbui, is het toch prettig om buiten te kunnen blijven wanneer het weer omslaat. Een aluminium terrasoverkapping, stevig bevestigd aan de gevel van je huis, dient als een permanent verlengstuk van je woning. De gesloten lamellen van een lamellendak bieden ook bescherming tegen regen, zo kun je op elk moment van de dag genieten van het buitenleven, ongeacht het weer!

Bescherming tegen de wind

De luchtbeweging heeft aanzienlijke invloed op hoe we de temperatuur ervaren. Zelfs op zonnige dagen kan de wind voor ongemak zorgen. Windschermen en schuttingen kunnen extra beschutting bieden voor je gehele tuin of terras.

Heb je al een Verano overkapping? Dan kun je met diverse schuifwanden moeiteloos een sfeervolle, beschutte tuinkamer creëren. Wist je trouwens dat je met ritsscreens ook een terrasoverkapping of lamellendak kunt afsluiten? Zo houd je de wind buiten en blijf je comfortabel genieten van je buitenruimte.

Niet gevonden wat je zocht?

  • Download hieronder onze brochures
  • Vul hiernaast geheel vrijblijvend ons contactformulier in.
V905 Ledro
V870 Arezzo

Waarvoor wil je dat we langskomen?

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.