Zonwering aan de buitenkant: de kracht van rolluiken en ritsscreens

Aan de buitenkant van je huis kunnen externe zonweringsoplossingen zoals rolluiken en ritsscreens een krachtige rol spelen in het besparen van energie. Deze innovatieve producten creërn in feite een extra luchtruimte, waardoor warmte minder snel uit je huis ontsnapt en koude lucht minder snel naar binnen dringt.

Tijdens de winter kun je de zonwering gebruiken om de warmte van de zon optimaal te benutten en je huis op een natuurlijke manier te verwarmen. 's Nachts bieden ze een extra isolatielaag om de kou buiten te houden. In de zomer laat je 's avonds een verfrissend briesje binnen om je huis te koelen, terwijl je overdag je woning beschermt tegen de verzengende hitte van de zon. Zo profiteer je het hele jaar door van energie-efficiëntie en comfort.

Zonwering aan de binnenkant: functionele en stijlvolle raamdecoratie

Aan de binnenkant van je huis kun je ook profiteren van slimme zonwering. Het aankleden van je ramen met hoogwaardige raamdecoratie heeft aanzienlijke voordelen voor het reguleren van de temperatuur in je huis. Net zoals externe zonwering, creëert raamdecoratie een extra luchtruimte die de isolatie van je ramen verbetert. In feite kan raamdecoratie de isolerende eigenschappen van enkel glas met wel 60% verbeteren. Dit vertaalt zich in lagere energiekosten en een duurzamere levensstijl!

Niet alleen biedt raamdecoratie functionele voordelen, maar het is ook een trendy en stijlvol product dat een positieve impact heeft op de uitstraling van je huis. Verano heeft een uitgebreid assortiment aan raamdecoratie die perfect passen bij jouw interieur, smaak en behoeften.


Met slimme zonwering kun je niet alleen energie besparen, maar ook genieten van een comfortabele en stijlvolle leefomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek zn ontdek hoe jij kunt besparen op je energiekosten terwijl je de schoonheid van je woning verbeterdt.

Samen maken we jouw woning energiezuinig én trendy!

Niet gevonden wat je zocht?

  • Download hieronder onze brochures
  • Vul hiernaast geheel vrijblijvend ons contactformulier in.
Screens 2 2
Rolluiken 2 2

Waarvoor wil je dat we langskomen?

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.