Aan de buitenkant:

  • Rollu iken: Rolluiken kunnen een kamer volledig verduisteren. Ze worden aan de buitenkant van je ramen bevestigd en blokkeren effectief al het licht dat naar binnen komt.
  • Ritsscreens: Ritsscreens zijn ook aan de buitenkant van je huis gevestigd en kunnen vervelende lichtschitteringen filteren. Ze zijn ideaal als je het uitzicht naar buiten wilt behouden terwijl je toch het licht wilt beheersen.
  • Zonneschermen, uitvalschermen en markiezen: Deze opties bieden verschillende manieren om je huis te verduisteren. Ze kunnen op maat gemaakt worden en zijn geschikt voor verschillende architecturale stijlen.

Aan de binnenkant:

  • Raamdecoratie: Een andere manier om een kamer te verduisteren is door gebruik te maken van raamdecoratie aan de binnenkant van je ramen. Gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en andere soorten raamdecoratie kunnen worden gebruikt om het binnenvallende licht te temperen en de ruimte gedeeltelijk tot bijna volledig te verduisteren.

Het materiaal en de kleur van de raamdecoratie kunnen de mate van verduistering beïnvloeden, en ze kunnen ook een stijlvolle en decoratieve toevoeging zijn aan je interieur.

Het kiezen van de juiste methode voor het creëren van duisternis in je huis hangt af van je specifieke behoeften en voorkeuren. Of je nu de voorkeur geeft aan externe oplossingen zoals rolluiken en ritsscreens, of je wilt de binnenkant van je huis verfraaien met raamdecoratie, er zijn tal van mogelijkheden om de duisternis naar wens te creëren.

Niet gevonden wat je zocht?

  • Download hieronder onze brochures
  • Vul hiernaast geheel vrijblijvend ons contactformulier in.
De woning verduisteren
Rolluiken 2 2

Waarvoor wil je dat we langskomen?

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.